SWINNEN PROJECTONTWIKKELING

 

Door de bundeling van jarenlange ervaring en kennis realiseren wij kwalitatieve projecten in de Kempen en regio Limburg.

Elk project heeft oog voor esthetiek en design, veiligheid en privacy. Een extra nadruk wordt er gelegd op de locatie: wij streven ernaar om meerwaarde te creëren voor zowel bewoner als omgeving door een sleutellocatie maatschappelijk op te waarderen.

Swinnen verzorgt zowel de aankoop van de grond als de uitvoering van de projecten. Op die manier kunnen wij zorgen voor een kwalitatieve begeleiding van de kandidaat-koper over het hele proces.

Reeds vanaf het voorontwerp wordt er aandacht besteed aan het wooncomfort. Degelijke materialen, voldoende zichten en goede isolatie zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Duurzaamheid en energie staan centraal om te bouwen aan uw toekomst!

Wij hebben al enkele kantoren, commerciële ruimtes en wooneenheden op ons palmares staan. Momenteel zijn er bij ons diverse appartementen in ontwikkeling, maar ook gesloten en halfopen woningen.

 

 

 Vind ons ook op: