Appartement 3

Appartement

Kerkhofstraat 2/3, 2491 Olmen
Ref: Appartement 3
1 slaapkamer
1 badkamer
84,80m2 woonopp.
95,61m2 grondopp.
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

Gelegen in het midden aan de zijde van de Veldstraat op de eerste verdieping.
De inkomhal is voorzien van een toilet met lavabo en ruimte voor een ingebouwde vestiaire. Verder heeft dit appartement een badkamer met douche en een ruime slaapkamer met grote ingebouwde dressing (optioneel) die uitgeeft op het terras. De rest van het appartement bestaat uit een open ruimte met zitruimte, eetruimte en keuken met kookeiland. Vanuit de keuken is er toegang naar de berging voor wasmachine, droogkast, nutsvoorzieningen ed. Vanuit de zithoek kan men het zuidwestelijk overdekt terras (10,81m2) betreden aan de zijde van de Veldstraat.

Neem alvast een kijkje binnenin via een virtueel bezoek van een vergelijkbaar appartement door te klikken op de rode knop hieronder.

Badkamer 1 5,12 m²
Berging 6,75 m²
Inkomhal 3,45 m²
Living + keuken 40,95 m²
Slaapkamer 1 17,22 m²
Terras 10,81 m²
Wc1 1,76 m²
Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Vloerverwarming ja
Warmtepomp ja
Prijs Info op kantoor
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 100 m
Afstand tot winkels 20 m
Afstand tot school 280 m
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 95,61 m²
Woonoppervlakte 84,80 m²
Verdieping 1
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Door haar commerciële functie en belangrijke locatie op de hoek aan het kruispunt Veldstraat-Kerkhofstraat staat dit project centraal in de dorpskern van Olmen en zorgt ze voor een belangrijke maatschappelijke schakel die beide straten verbindt. Gelegen aan een hoofdbaan is het gebouw zeer zichtbaar, bereikbaar en prominent aanwezig. In de directe omgeving van het project bevinden zich een apotheker, krantenwinkel, eet- en drankgelegenheden, winkels en een basisschool. De architectuur van het gebouw is rustig en elegant met aandacht voor veiligheid, privacy, comfort en akoestiek. De ondergrondse parking met uitgebreide fietsenstalling draagt hiertoe bij.

Panden in de buurt