Appartement 7

Appartement

Kerkhofstraat 2/7, 2491 Olmen
Ref: Appartement 7
3 slaapkamers
1 badkamer
122,87m2 woonopp.
146,67m2 grondopp.
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

Gelegen op de eerste verdieping, uiterst links aan de achterkant van het gebouw, uitkijkend op het binnenplein en de parking achteraan.
Bij het binnen komen in de inkomhal is er ruimte voorzien voor een ingebouwde vestiaire. Verder heeft dit appartement 3 ruime slaapkamers met voldoende kastruimte en een badkamer met douche. Iets verderop in de gang bevindt zich een toilet met lavabo. De rest van het appartement bestaat uit een open ruimte met zitruimte, eetruimte en keuken met kookeiland. Naast deze keuken is er een berging voor wasmachine, droogkast, ed. waar ook de nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Vanuit de eethoek kan men het zuidoostelijk gelegen terras betreden dat aan de achterzijde van het gebouw gelegen is en dat een oppervlakte heeft van maar liefst 23,80m2.

Neem alvast een kijkje binnenin via een virtueel bezoek van een vergelijkbaar appartement door te klikken op de rode knop hieronder.

Badkamer 1 5.84 m²
Berging 4.33 m²
Living + keuken 46.46 m²
Nachthal 13.37 m²
Slaapkamer 1 14.09 m²
Slaapkamer 2 9.4 m²
Slaapkamer 3 9.17 m²
Terras 23.8 m²
Wc1 1.69 m²
Recente bestemming Niet ingegeven
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Vloerverwarming ja
Warmtepomp ja
Prijs Info op kantoor
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 100 m
Afstand tot winkels 20 m
Afstand tot school 280 m
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 146,67 m²
Woonoppervlakte 122,87 m²
Verdieping 1
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Door haar commerciële functie en belangrijke locatie op de hoek aan het kruispunt Veldstraat-Kerkhofstraat staat dit project centraal in de dorpskern van Olmen en zorgt ze voor een belangrijke maatschappelijke schakel die beide straten verbindt. Gelegen aan een hoofdbaan is het gebouw zeer zichtbaar, bereikbaar en prominent aanwezig. In de directe omgeving van het project bevinden zich een apotheker, krantenwinkel, eet- en drankgelegenheden, winkels en een basisschool. De architectuur van het gebouw is rustig en elegant met aandacht voor veiligheid, privacy, comfort en akoestiek. De ondergrondse parking met uitgebreide fietsenstalling draagt hiertoe bij.

Panden in de buurt