Aanbod

Een nieuwbouwwoning of appartement is een veilige keuze: makkelijk, duurzaam en instapklaar. U kan dadelijk na de ondertekening van de akte en het overhandigen van de sleutel verhuizen. En bovendien heeft u de eerste jaren weinig onderhoudskosten. Zo voldoet een nieuwbouwhuis ook automatisch aan alle heersende wettelijke bepalingen qua verluchting, energiebesparing en isolatie. U kan dus op beide oren slapen.

Ontdek de nieuwbouwwoningen in onze portefeuille en maak gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Als het gaat over een project in aanbouw maken we een afspraak op kantoor waar we steeds renders, lastenboeken, plannen en situatieschetsen kunnen tonen die u een duidelijker beeld geven van het project en in een verder stadium behoort een bezoek aan de werf ook tot de mogelijkheden.

Hieronder verzamelen we alle nieuwbouwwoningen, appartementen en bouwprojecten voor u.

Kies een type
Kies een gemeente

Woningen Burgerhof Fase 4

Burgemeester Steyaertstraat 1, 3970 Leopoldsburg

Vanaf € 359.500

Meer info

Woonproject "het Rusven"

Acaciadreef 12, 2490 Balen

Vanaf € 399.900

Meer infoAppartementen Burgerhof

Burgerhof ligt in een rustige, aangename en veilige omgeving. Omsloten door de Caimolaan, Heuvelstraat en Geleegstraat bouwt Swinnen Woonprojecten duurzame appartementen met 1 of 2 slaapkamers en energiezuinige gezinswoningen met een tuin. Dit project, gespreid over 3 gebouwen, is synoniem met gezellig wonen. Jong en oud, alleenstaanden, koppels en gezinnen vinden in Burgerhof een warme thuis.

Bezoek de projectsite van het Burgerhof voor meer informatie:

https://www.burgerhofswinnen.be/